Styling

Vid styling, eller homestaging som det också kallas, inreder man för att lyfta fram bostaden vid ett speciellt tillfälle. Man
kan till exempel styla för att få fler intressenter vid en lägenhetsvisning eller inför en uthyrning. Eller helt enkelt för att få
fina bilder till ett inredningsreportage. Att ge ett bra första intryck är viktigt vid styling, och man skapar en inredning som i första hand är till för att visa upp, och inte för att att leva i. Och en bra styling fungerar.

Så funkar det

Ska du sälja, eller kanske hyra ut? Med lite hjälp kan du öka dina chanser att skapa ett bra första intryck. Då ökar också dina chanser för att få en lyckad försäljning, eller att få ditt hem uthyrt.

Konsultation homestyling

Under en konsultation går vi tillsammans igenom din bostad
rum för rum. Du får konkreta förslag på vad du ska ta bort, lyfta fram och komplettera ditt hem med inför visning.
 
Pris för stylingkonsultation 2.450 kr - 2.950 kr inkl moms, mötet tar ca 2-3 timmar hemma hos dig.

Uppdrag homestyling

Behöver du praktisk hjälp att arrangera om ditt hem med det möblemang du har, och göra det färdigt för visning?
 
Pris för stylinguppdrag är beroende på omfattning, kontakta mig gärna för mer info.

På distans

Du kan även få en konsultation utan hembesök! Med hjälp av din beskrivning samt några foton på din bostad kan du nu få en homestagingkonsultation via mejl. Du får svar inom 1 - 2 veckor med förslag, tips och råd om hur du ska göra ditt hem färdigt för visning.
 
Pris för konsultation på distans, per rum, 850 kr inkl moms.

Tidningar

Även när man gör "hemma hos-reportage" i tidningar och magasin är det vanligt att man arrangerar om, tar bort och lägger till saker i inredningen för att det ska se bättre ut på bild. I verkligheten har vi massor av praktiska behov att ta hänsyn till när vi inreder, det kan vara bra att komma ihåg när det är dags att göra om hemma.

vip home - inredning & styling, tel: 070 - 717 00 87, mejl: chandrika@viphome.se