Inredning

När man ska inreda eller kanske renovera så har man många faktorer att ta hänsyn till. Huset har en bestämd stil, rummen
har sin storlek, vi har praktiska behov och hur används förresten rummet? Oftast har vi ju möbler och annan inredning
som ska matchas med nya inköp, och som också ska passa till väggfärger och allt annat i våra hem. Ibland känns det svårt att hitta enkla och naturliga lösningar, då kan det vara väl värt att ta hjälp av någon som med kunskap och erfarenhet ser på ditt hem med nya ögon, någon som kan hjälpa dig vidare med inredningen. Och vip home gör det gärna.

Så funkar det

Vare sig du behöver hjälp med en krånglig hall eller vill göra om allt på en gång så finns det hjälp att få. Det kan till exempel vara förslag på färgsättning och materialval, tips och råd om hur du ska möblera på bästa sätt eller förslag på vilken typ av möbler och detaljer som skapar en bra helhet i ditt hem.

Konsultation inredning

Behöver du mycket inspiration, nya förslag och någon att bolla dina idéer med? Då passar det bra med en konsultation där vi tillsammans går igenom ditt hem och tittar på nya möjligheter. Du får konkreta tips, råd och idéer som gör det lättare för dig att komma vidare med inredningen och skapa det hem du vill leva i.
 
Pris för inredningskonsultation 2.950 kr inkl moms, mötet tar
ca 3 timmar hemma hos dig. 

Uppdrag inredning

Ett inredningsuppdrag ger oss tid för lite mer. Vi har tid att titta på fler konkreta lösningar och låter inredningen växa fram steg för steg. Under ett uppdrag träffas vi 3 gånger, där vi tillsammans skapar ditt nya hem. 

Pris för inredningsuppdrag 10.550 kr inkl moms, varje möte tar ca 3 timmar hemma hos dig.

Annat...?

Har du andra förslag på uppdrag är du välkommen att
kontakta mig här.

Uppföljande möte inredning

Vill du ha ytterligare lite hjälp en tid efter en konsultation eller ett inredningsuppdrag, då är du välkommen att boka in en uppföljande konsultation.

Pris för uppföljande konsultation 1.950 kr inkl moms, mötet tar  ca 2-3 timmar hemma hos dig.    

Unikt!

Varje hem är unikt, och råden du får är anpassade för att passa för just dig. Gör du om ofta, eller ska det fungera i många år? Trivs du bäst i lugna och harmoniska miljöer eller vill du ha ett kreativt kaos? Tillsammans hittar vi fram till en inredning som passar för just dig och ditt hem. 

Dyrt?

För många kan det kännas dyrt och kanske lite onödigt att ta hjälp av en inredare. Men det
är oftast väl använda 
pengar. Man kan undvika kostsamma felköp, och får i bästa fall en inredning som man är mer nöjd med i längden. Och man kan komma långt med bara några timmars konsultation. Välkommen att kontakta mig om du vill veta mer.                

vip home - inredning & styling, tel: 070-717 00 87, mejl: chandrika@viphome.se