Inredning

När man ska inreda eller kanske renovera så har man många faktorer att ta hänsyn till. Huset har en bestämd stil, rummen
har sin storlek, vi har praktiska behov och hur används förresten rummet? Oftast har vi ju möbler och annan inredning
som ska matchas med nya inköp, och som också ska passa till väggfärger och allt annat i våra hem. Ibland känns det svårt att hitta enkla och naturliga lösningar, då kan det vara väl värt att ta hjälp av någon som med kunskap och erfarenhet ser på ditt hem med nya ögon, någon som kan hjälpa dig vidare med inredningen. Och vip home gör det gärna.

Så funkar det

Vare sig du behöver hjälp med en krånglig hall eller vill göra om allt på en gång så finns det hjälp att få. Det kan till exempel vara förslag på färgsättning och materialval, tips och råd om hur du ska möblera på bästa sätt eller förslag på vilken typ av möbler och detaljer som skapar en bra helhet i ditt hem.

Konsultation inredning

Behöver du mycket inspiration, nya förslag och någon att bolla dina idéer med? Då passar det bra med en konsultation där vi tillsammans går igenom ditt hem och tittar på nya möjligheter. Du får konkreta tips, råd och idéer som gör det lättare för dig att komma vidare med inredningen och skapa det hem du vill leva i.
 
Pris för inredningskonsultation 2.950 kr inkl moms, mötet tar
ca 3 timmar hemma hos dig. 

Uppdrag inredning

Under ett inredningsuppdrag finns det tid för lite mer. Vi låter inredningen växa fram steg för steg och har möjlighet att titta på fler och mer konkreta lösningar. Under ett uppdrag träffas vi 3 gånger, och tillsammans skapar vi ditt nya hem. 

Pris för inredningsuppdrag 10.550 kr inkl moms, varje möte tar ca 3 timmar hemma hos dig.

Annat...?

För andra typer av uppdrag, kontakta mig för kostnadsförslag.

Uppföljningsmöte inredning

Vill du ha ytterligare lite hjälp en tid efter en konsultation eller ett inredningsuppdrag, då är du välkommen att boka in en uppföljande konsultation.

Pris för uppföljande konsultation 1.650 kr inkl moms, mötet tar  ca 2-3 timmar hemma hos dig.    

Unikt!

Varje hem är unikt, och råden du får är anpassade efter dig och hur du lever. Gör du om ofta, eller ska det fungera i många år? Trivs du bäst i lugna och harmoniska miljöer eller vill du ha ett kreativt kaos? Tillsammans hittar vi fram till en inredning som passar för just dig och ditt hem. 

Dyrt?

Många lever med föreställningen att det är dyrt att ta hjälp av en inredare. Men det
är oftast väldigt väl använda pengar, man kan undvika kostsamma felköp och får en inredning som håller bättre i längden. Och man kan komma långt med bara några timmars konsultation. Välkommen att kontakta mig om du vill veta mer.                

vip home - inredning & styling, tel: 070-717 00 87, mejl: chandrika@viphome.se