På Mallorca

Har du lägenhet eller hus på Mallorca? Här har man ett annat ljus och ett annat klimat, det ger oss svenskar lite andra förutsättningar när vi inreder än vad vi är vana vid från Sverige. Hus och lägenheter är ofta annorlunda utformade, och
även materialen skiljer sig åt en del. Ska du inreda, renovera eller bara fräscha upp? Ibland är vi lite längre perioder på
vår favoritö, och då kan du få vår hjälp med inredning, styling och även måleritjänster.

Så funkar det

Oavsett om du ska inreda, renovera eller bara fräscha upp ditt hem på Mallorca så finns det hjälp att få. Du kan till exempel
få tips och råd om hur du ska möblera, förslag på passande möbler och detaljer, eller med färgsättning och materialval vid renovering. Du kan även få hjälp med måleriarbeten, läs mer om Vip Måleri här.

Konsultation inredning - Mallorca

Vill du ha inspiration, nya förslag och någon att bolla dina idéer med? Då passar det bra med en inredningskonsultation där vi tillsammans går igenom ditt hem och dina egna tankar om inredningen. Du får konkreta tips, råd och idéer som gör det lättare för dig att komma vidare med inredningen.

Pris för inredningskonsultation på Mallorca 2.450 kr inkl moms, mötet tar ca 3 timmar hemma hos dig.

Konsultation homestyling - Mallorca

Ska du sälja eller kanske hyra ut ditt hem på Mallorca? Styling och homestaging fungerar även här. Under en konsultation får du konkreta tips och råd om vad du kan göra för att få din bostad mer inbjudande och attraktiv inför uthyrning och försäljning.
 
Pris för stylingkonsultation på Mallorca 1.950 - 2.450 kr inkl moms, mötet tar ca 2-3 timmar hemma hos dig.

Vip Måleri på Mallorca

Måleritjänster har traditionellt sett inte så hög status på Mallorca, och materialen skiljer sig åt en del jämfört med i Sverige. Vip Måleri har 30 års erfarenhet från måleriuppdrag med hög standard i Sverige, och har även utfört måleriarbeten på Mallorca. Läs mer om och kontakta Vip Måleri här.

ROT-avdrag

Är du skriven i Sverige och berättigad till ROT-avdrag, då kan avdraget också omfatta måleritjänster i din semesterbostad
på Mallorca. Läs mer på Skatteverkets hemsida.

Oberoende inredare

Det finns flera inredningsbutiker på Mallorca som även erbjuder inredningshjälp. Men om du hellre vill ta hjälp av en inredare som är inte är bunden till någon speciell butik, då är du välkommen att kontakta mig här.

Favorit-ö

Till Mallorca kom vi första gången år 2000, med en hel del fördomar om charter-ön i bagaget. Men landskapet, ljuset och klimatet fångade oss, och sedan dess är vi fast.
Tänk att få vandra i Tramontana en solig höstdag. Se fikonen växa på träden, dåsa bort i skuggan en het sommardag. Känna doften av blommande citrusträd, se Medelhavet breda ut sig. Det finns många skäl att älska Mallorca.

vip home - inredning & styling, tel: 070-717 00 87, mejl: chandrika@hotmail.com