Om inredning

När man ska inreda eller renovera så har man en mängd ingredienser att förhålla sig till. Huset har en bestämd stil, rummen har sin storlek, vi har praktiska behov och hur används förresten rummet? Ofta har vi med oss möbler och prylar som ska matchas med nyinköp, och allt ska dessutom passa ihop med väggfärgen. Bäst resultat med en ny inredning får man när de olika beståndsdelarna kan vävas samman till en ny, och harmonisk helhet.

Så funkar det

Varje hem är unikt. Därför anpassas varje uppdrag efter just dina behov. Har du bara en krånglig hall, eller vill du göra om allt på en gång? Du kan t ex få hjälp med färgsättning och materialval, en möbleringsplan och förslag på möbler och detaljer som skapar det hem som just du vill ha. 

INREDNINGSKONSULTATION

Vill du ha inspiration, nya förslag och någon att bolla dina idéer med? Då passar det bra med en inredningskonsultation. Under ett besök hemma hos dig går vi tillsammans igenom ditt hem och dina funderingar kring inredningen. Du får tips, råd och idéer som gör det lättare för dig att komma vidare med inredningen.

 

Normalpris för inredningskonsultation, 2.850:- inkl moms, priset kan variera något beroende på omfattning, man bör avsätta ungefär 3 timmar för själva konsultationen.

 

INREDNINGSUPPDRAG

Vill du ha konkreta råd om väggfärg och dina val av material vid renovering? Förslag på hur du ska möblera och hjälp att välja nya möbler? Under ett inredningsuppdrag finns chansen att låta den nya inredningen växa fram steg för steg. Vi träffas för ett (kostnadsfritt) möte där vi diskuterar lämplig omfattning på den hjälp du vill ha, och inom en vecka återkommer jag med ett kostnadsförslag.

Pris för inredningsuppdrag beroende på omfattning, ofta lämnas fast pris. Timpris vanligtvis 625:- inkl moms.

 

UPPFÖLJNING FÖR TIDIGARE KUNDER

Har det gått en tid sedan vi sågs? Vill du ha ett uppföljande möte för att få till de sista detaljerna?

Pris för ett uppföljande möte 1.850:- inkl moms, mötet varar vanligtvis i ca 2-3 timmar.    

MER INFO

Både små och stora projekt är välkomna, kontakta mig gärna för mer information.

Dyrt?

Många lever i tron att det

är dyrt att få hjälp av en inredare. Men vanligtvis är det väl använda pengar och för det mesta betydligt

billigare än de felköp som många gör. Och man kan komma förvånansvärt långt med bara några timmars konsultation. 

Tänkvärt

Ett bra sätt att skapa ett harmoniskt hem är att  följa en röd tråd i inredningen. Det kan man göra genom att till exempel använda sig av återkommande accentfärger och detaljer som utseende-mässigt hänger ihop. För att uppnå en harmonisk känsla är det också viktigt att hitta en bra balans mellan färg och form så att helheten känns inbjudande, och du äntligen kan känna dig hemma.